Sant Pere ja és aquí!

 

 

 

Ho noteu? Ho sentiu? ja teniu a tots els nens del barri llençant petardos i acollonint els gossos dels veïns? 

 

 

D'aquí dos dies es Sant Joan i d'aquí tres... SANT PERE! FESTA MAJOR! 

 

 

La Tronada i els gegants i La mulassa i l'àliga i el lleó i cridar al senyor alcalde quan torna de la processó i dinars familiars i tocar les campanes a la mulassa i saltar amb el lleó i donar-li el xumet al teu element preferit del seguici... 

 

 

i per això estem avui aquí, per recordar totes les nenes i els nens que d'aquí poc donaran el seu bé més preuat, el xumet!

(i us parlo per experiència, sóc una exyonqui del xumet i no va ser fàcil per ningú la meva desintoxicació.)

 

 

 

 

i es que un gran pas com aquest es mereix un gran premi i no és el mateix deixar el xumet i prou, a deixar el xumet i emportar-te a casa una versió toveta i en ganxet de l'element del seguici a qui li has donat!!

 

Així que padrins i padrines, mares i pares, tiets i tietes, avis i àvies de Reus, avui començo la campanya un xumet per una mulassa (o un lleó i una àliga o un gegant...)

 

 

Encarrega el teu element del seguici festiu ARA I NOMÉS PER COMANDES ONLINE amb un 15% de descompte, en tots els elements del seguici festiu de Reus, sobre el preu que marca la botiga de la web!

 

 

La comanda la pots fer utilitzant el formulari de contacte, enviant un correu a elpinxolivadiralganxo@gmail.com, deixant un comentari en aquesta entrada amb un email de contacte, per la pàgina del facebook... (no feu la comanda directament a la botiga de la web o no se us aplicarà el descompte!)

 

 

ah! i també les podreu aconseguir a La Padrineta de Reus, al carrer Santa Anna nº 16, a l'antiga llibreria catòlica!

 

 

 

 

 

Fes feliç al teu mini reusenc i converteix el trauma de deixar el xumet en una festa de ganxet!

Escribir comentario

Comentarios: 0