Una Rosa de Sant Jordi!

Feliç Diada de Sant Jordi per totes!!

 

Avui us porto EL patró perfecte per aquest cap de setmana de llibres i, no ho dirieu mai... ROSES! roses de totes les mides i colors i formes! Desprès de remenar les catacumbes i les golfes d'internet puc dir i assegurar que aquest és el patró més bàsic i més simple, i a la vegada més resulton, de tots els patrons que m'he trobat, i he provat, així que sense més històries aquí teniu les instruccions per a fer la vostra rosa de sant Jordi!

 

Flor

1 volta:  46 punts de cadeneta, començant per la segona cadeneta, tornem per sobre fent punts baixos. (45 punts)

2 volta: tornant per sobre, 1 pb, esquivem un punt, [1 punt alt + 1 punt de cadeneta]x4 al mateix punt, esquivem un punt, i repetim la seqüència fins al final.

 

 

En acabar deixem prou fil per cosir, enrosquem la peça en espiral i la cosim.

 

Fulles

1 volta: 8 punts de cadeneta, començant per la segona cadeneta fem 7 pb, repetim el mateix dos vegades mes per a obtenir els centres de les tres fulles.

2 volta: ajuntem els tres començaments amb un punt ras, comencem amb la primera fulla, 1pb, 1 punt mig, 3 punts alts, 1 punt mig, 1 pb, seguim per l’altre costat del centre fent el mateix, 1 pb, 1 punt mig, 3 pa, 1 punt mig, 1 pb, i ho repetim en les altres dues fulles.

 

 

En acabar deixem prou fil per cosir les fulles a la flor i ja teniu la vostra rosa de sant Jordi! 

<--- Aquí teniu el diagrama de les fulles, i que he afusellat directament d'internet. Les fulles de la fotografia no tenen la volta que està en rosa, només la part negra del diagrama. Es teixeixen les tres fulles a la vegada, primer les parts centrals de cadeneta i punts baixos i desprès la part on ja agafen forma de fulla.

I ja està, més fàcil impossible! ara que ja teniu les vostres roses les podeu muntar en un fermall, en un anell, en una diadema, en una goma pel cabell, fer un clauer, proveu de fer-les amb llanes de diferents mides i colors... les possibilitats son infinites!

 

I si voleu el patró en pdf per descarregar-lo, el trobareu a l'apartat de patrons de la web! 

 

Espero que us agradi i acabeu de passar una bona diada de Sant Jordi, ganxetes!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0