Tardes d'amigurumis

Ja tornem a estar en actiu!

 

Desprès de sobreviure a les festes de Nadal i al fantàstic (i llarguisim!) mercat d'artesania Calaix de Sastre, tornem a arrencar aquest 2016 amb molts projectes i novetats.

 

Una d'aquestes novetats es que (PER FI!) donaré classes d'amigurumi! Si! per totes aquelles que alguna vegada m'heu preguntat si faig classes DONCS SI! JA FAIG CLASSES! 

 

Tot això per cortesia i col·laboració amb una botigueta que fa poc que ha arrencat a Reus, La Padrineta al carrer Santa Anna nº 16, (us deixo l'enllaç al seu blog AQUÍ!). La botiga es remonisima, la seva propietària es majisima, els productes que tenen son xulisims i els tallers que imparteixen son remonisims ja de morirse de remonos! a mi personalment em fa molta il·lusió formar part de la remoneria de La Padrineta!

 

Així que si tot va bé, els astres s'alineen i l'hivern no ens congela a totes de cop, els dijous tindrem tardes d'amigurumis de 17:30 a 19:30! (APPLAUSE!) Per tant sols 35€ tindreu 4 dijous, 2 hores per dijous, i el material inclòs per desenvolupar un dels tres projectes que us proposaré o per desenvolupar el vostre projecte! Per apuntar-vos al taller només cal que us dirigiu a La Padrineta, al seu blog o al seu facebook!

 

A continuació us ensenyo els tres projectes que he seleccionat!

Nivell 1: Conillet bípede!

Sabeu fer ganxet però encara no esteu molt sueltes? Doncs aquest és el vostre projecte!

Aprendreu a fer:

- El llaç màgic

- Unir dues peces amb el ganxet

- Canviar de color

- Cosir peces i complements al cos dels amigurumis

 

Nivell 2: l'Elefant/Mamut

Saps fer ganxet i el que vols es aprendre a comptar punts i voltes? Doncs el Mamut és la teva opció!

Aprendreu a fer:

- Llaç màgic

- Comptar punts i voltes

- Cosir complements al cos dels amigurumis

 

 

Nivell 3: Conillet 

Si ja ets una màquina del ganxet i ara vols aprofundir en el mundillo del amigurumi, aqust conillet és la teva opció! un amigurumi 100%, amb un muntatge elaborat i múltiples complements per cosir.

Aprendreu a fer:

 

- Llaç màgic

- Comptar punts

- Cosir complements al cos

- Elaboració de figures més complexes

 

Aquest són els tres projectes que jo us proposo però si vosaltres teniu algun projecte que voleu intentar fer estic oberta a propostes, ens ho mirarem i t'orientaré per poder-lo tirar endavant! 

 

Trieu el nivell que trieu, quan acabeu el taller haureu aprés els fonaments dels migurumis, sabreu llegir patrons, sabreu cosir sobre amigurumis, haureu fet amigues noves i us endureu un fantàstic amigurumi fet per vosaltres mateixes! Què més es pot demanar?

 

Ens veiem els dijous a La Padrineta, ganxetes!

Escribir comentario

Comentarios: 0