Marató de donació de sang

Bon dia, ganxetes! 

Avui toca ser molt solidaries! i es que de 9 del matí a 9 del vespre, al Teatre Fortuny de Reus, es celebra la 12a Marató de Donació de Sang! hi haurà tot d'activitats al llarg del dia, tot de regals i tot de menjar gratis per recuperar les forces desprès del vostre acte solidari! 


i em direu que quina mandra que et punxin... Doncs si, i a més jo sóc de les que té les venes tímides, aquelles venes que viuen amagades i no surten ni amb el torniquet que et fan amb aquelles tires de plàstic, de les que quan van a fer-se una analítica la infermera demana reforços... 

Doncs us diré una cosa, les noies que estan als bancs de sang son AUTÈNTIQUES EXPERTES en la matèria, però una cosa exagerada, són els delta force de trobar-te la vena!! ni te n'adones que ja estàs omplint la bossa de la donació... de verdad de la buena!


Així que si voleu anar a esmorzar o a berenar, passeu per el Teatre Fortuny de Reus, que per una miqueta de sang de res et donen de menjar!


AQUÍ trobareu totes les activitats que s'hi fan, tots els regals que us donaran i qui porta el menjar.


i AQUÍ podreu trobar el patró, en castellà, de la goteta de sang. Una virguería d'amigurumi, amb una tècnica que no havia fet mai, cortesia de BICHUS.

Escribir comentario

Comentarios: 0