Lilli, la nina que va sortir d'un llibre

Salutacions ganxeteres!


Avui us vinc a presentar a la Lilli, la nina que va sortir d'un conte!


Aquesta nina és un encàrrec d'una amiga que treballa en una llar d'infants on s'explica el conte de la Lilli i em va demanar a veure si podia crear una Lilli en ganxet per poder reforçar el projecte, i es que sí, als nens els hi agraden els contes però si a sobre pots acompanyar l'explicació amb la protagonista de la història, la cosa canvia i molt.


Així que amb un parell de fotos de mostra va començar a sorgir la Lilli del ganxet.
Personalment, el que més m'agrada son les cametes que pengen de dos trenetes, les trobo molt divertides!


També vaig aprofitar per fer una cosa que no havia fet mai abans amb un amigurumi, PINTAR GALTES VERMELLES! crec que per ser les primeres galtes que pinto van quedar prou bé (la segona galta va quedar millor que la primera, clar)

Així que ja sabeu, si el vostre petit és un autèntic hooligan d'algun conte en especial i voleu sorprendre'l amb un nino de ganxet tovet del seu protagonista, envieu un correu electrònic a elpinxolivadiralganxo@gmail.com i en parlem!


Espero que us agradi i força al ganxet! 

Escribir comentario

Comentarios: 0